پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۳۶۲۳۹
۱۶:۴۰
۱۴۰۰/۰۸/۱۶

تصاویر| گوزن قرمز ایرانی

تصاویر| گوزن قرمز ایرانی
تکثیر و پرورش گوزن مارال، کاری مفرح برای دوستداران حیات وحش است و در روستای علی آباد چهل گزی، به یک شغل تبدیل شده است.
۱۶:۴۰
۱۴۰۰/۰۸/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،

هادی منصوری با ۲۵ سال سن، کارآفرینی است که تولیدی متفاوت در یک روستا در مهریز را آغاز کرده و هم اکنون ۵۰ راس از گوزن مرال که به گوزن قرمز ایرانی مشهور است را در مجموعه خود پرورش می‌دهد.

این جوان یزدی از سال ۹۷ اقدام به راه اندازی تکثیر و پرورش آهوی ایرانی و در سال ۹۸ اقدام به راه اندازی تکثیر و پرورش مرال (گوزن قرمز ایرانی) گونه ارزشمند و نادر حیات وحش بدون دریافت هیچ‌گونه تسهیلات دولتی کرده و این کار را به خاطر عشق و علاقه به حیوانات و حیات وحش انجام داده است.

فضای فعالیتی او این ظرفیت را دارد که در آینده به یکی از بهترین مراکز تفریح و سرگرمی و گردشگری طبیعی تبدیل شود و رونق اقتصادی و گردشگری را برای علی آباد چهل گزی به ارمغان آورد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha